szállítási szabályzatSzeretnénk, ha biztonságos és biztonságos vásárlást élvezne.

Az AkkumulatorDepot.com küldeményeinek nagy részét közvetlenül a helyi raktárakból szállítják, és kis mennyiségű szállítást közvetlenül a többi közeli raktárból szállítanak. Az AkkumulatorDepot.com a világ legtöbb országába szállít.

Az AkkumulatorDepot.com több szállítást is végrehajthat a megrendelés teljesítéséhez. A szállítási díjakat egy helyről egyetlen szállítmány alapján számítják ki. A további szállítási díjak nem vonatkoznak.


Jelenleg nem szállítunk:

  • Postafiók címe
  • Katonai (APO / FPO) címek
  • Távoli szigetek, kellemetlen levelezés

Fenntartjuk a jogot az ingyenes szállítás bármikor történő megváltoztatására vagy megszüntetésére.


Vám - és behozatali vámok

Felhívjuk figyelmét, hogy megrendelése kiskereskedelmi forgalmi adó, behozatali vám és / vagy adó hatálya alá tartozik. Ezeket az ország alkalmazhatja, amikor a csomag eléri az országát.

Az AkkumulatorDepot.com a csomagdíjakat és adókat meg nem fizetettként szállítja be. Nem szedjük be a forgalmi adót, illetékeket és / vagy adókat, és nem tudjuk megmondani, hogy mi lehet az Ön konkrét díjai. Ha felmerülnek ezek a kiegészítő díjak, azokat meg kell fizetni annak érdekében, hogy csomagja vámkezelhető legyen.

Ha további információt szeretne kapni az adott ország egyedi politikájáról, kérjük, forduljon a helyi vámhivatalhoz.


A helytelen címzési megbízási házirend elfogadása

Amint megrendelése megtörténik, visszaigazoló e-mailt küldünk Önnek mint vevőnek. Beleegyezem, hogy a megrendelés benyújtásától számított 30 percen belül ellenőrizze, hogy az e-mailben megadott címadatok helyesek-e, és értesítsen minket minden hibáról. Amint ez az idő telik el, megvizsgáljuk, hogy megrendelése megtörtént-e, és hogy címedet helyesen adta-e meg rendszerünkbe. Ön beleegyezik abba, hogy ha helytelen címet ad meg, és a küldeményt a kiválasztott fuvarozó visszaküldi, akkor a szállítás költségeit, valamint a kiválasztott fuvarozó által felszámított visszatérítési költségeket Ön, mint vásárló viseli, és Ön beleegyezik, hogy amennyiben ez megtörténik levonható az esetleges esedékes visszatérítésekből, ha úgy döntök, hogy visszavonom a megrendelést, vagy újból megküldöm a megrendelést. Felhívjuk figyelmét, hogy ez akkor is érvényes lesz, ha megrendelését a Paypal Express Checkouton keresztül tették meg, a te felelőssége, hogy minden médiumban helyesen igazolja a címet, ideértve a telefonon leadott megrendeléseket is.

Nagyon sok termékleltárral bírunk, és azok a termékek, amelyek hosszabb eltarthatósági idejűek, szinte mindig elérhetők a polcon. Egyes termékek korlátozott tárolási ideje miatt - különösen az elektronikus fogyasztási cikkek - sokkal kisebb mennyiségben vannak tárolva, és alkalmanként megrendelése áthidalhatja a készletforgalmat, ami viszont néhány nappal késleltetheti megrendelését. ebben az esetben haladéktalanul értesítjük Önt, és értesítjük a megrendelt termék várható érkezési dátumát. Ha úgy dönt, hogy nem várhat, csak válaszoljon az e-mailre, és automatikusan visszatérítjük megrendelését, és értesítjük az új készlet megérkezéséről.Jogi nyilatkozat:

A megadott márkanevek / védjegyek / márkanevek a megfelelő tulajdonosok bejegyzett tulajdonságai, és az akkumulátorokat az eredeti termék általános pótlására terveztük. Az összes terméknév, logó és márka a megfelelő tulajdonosok tulajdonát képezi. A webhelyen használt összes cég-, termék- és szolgáltatásnév csak azonosítási célokat szolgál. Ezen nevek, logók és márkák használata nem jelenti a jóváhagyást.

Nem vagyunk kapcsolt, forgalmazók által engedélyezett, forgalmazók által engedélyezett, vagy ezekkel a gyártókkal semmilyen módon kapcsolatban állók, és a weboldalunkon keresztül történő értékesítésre felkínált termékeket sem a gyártók engedélyével gyártjuk, vagy nem adjuk el őket, amelyekkel termékeinket a] pótlása használható.

SSL CertificateSecured by PayPal